HABER: TUĞBA AYDIN

Sultanhisar  Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Sultanhisar ziyareti için ilçeye giden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül'ü sosyal medya hesabından sert sözlerle eleştirmişti. Bülbül'ün ilçe ziyaretinden haberi olmadığını ve ziyareti SMS ile öğrendiğini ifade eden Yıldırımkaya, Bülbül'e "Çok merak ediyorum parti aleyhine her türlü çalışmayı yapan şahsiyetlerle utanmadan nasıl pazar esnafını ziyarete çıkacaksınız?" diye sormuştu. 

Muğla'da orman yangını Muğla'da orman yangını

Milletvekili Bülbül'ün Yıldırımkaya eleştirilerine yanıtı ise "Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanıyla sosyal medyada ya da basın önünde tartışmaya girmem. Cumhuriyet Halk Partisi gelenekleri ve ahlakı bunu gerektirir. Parti hukuku çalışacaktır" şeklinde olmuştu.

"PARTİYİ SATANLARA DA ASLA YER YOKTUR"

Yıldırımkaya, yaptığı son açıklamada Bülbül'ün disiplin kurulunu işaret eden sözlerini hedef aldı. Yıldırımkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinden 6 ay önce aleyhte çalışmalarına başlayan CHP Sultanhisar İlçe Başkanı Davut Yavuz için seçimden 100 gün geçmesine rağmen çalıştıramadığınız hukuku çalıştıracağınız günü merakla bekliyorum. Sayın Bülbül bu arada hazır siz bahsetmişken şunu söyleyeyim Cumhuriyet Halk Partisinin geleneklerinde ve ahlakında hainlere ve partiyi satanlara da asla yer yoktur" dedi.

"YAŞANAN OLAYLAR KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"

Bülbül'ün söylemlerinin partiye zarar verdiğini sözlerine ekleyen Yıldırımkaya, "Ayrıca tarafınızca gereğinin yapılmaması için neden bu kadar ısrarcı ve yandaş davrandığınız da büyük bir soru işaretidir. Söylemleriniz ve yaptıklarınız birbiriyle uyuşmadığı gibi partimize ciddi zarar vermektedir. Bizler dişimizi tırnağımıza takıp, gece gündüz , kapı kapı dolaşarak kazandık bu seçimleri öyle koltukta oturarak değil. İşte tam da bu yüzden bu yaşanan olaylar tarafımca asla kabul edilebilir boyutta değildir. Partimizin de gelenek ve ahlak kurallarına da aykırıdır" ifadelerini kullandı.
 

Editör: Tuğba Aydın