13:21 GÜNCEL

Efeler Belediyesi'nde aylardır tartışmalara neden olan sendika krizi sürerken, işçiler maaşlarını alamadıkları için mağdur olduklarını belirtti.

12:10 BELEDİYELER

Didim'de kadınlar 6284 Sayılı Kanun'un tam olarak uygulanması için hep birlikte yürüdü. Yürüyüşe, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay da destek verdi.

10:24 ASAYİŞ

Aydın’ın Didim ilçesinde 'hamsi avcılığı' çerçevesinde gerçekleştirilen denetimlerde balıkçı tekneleri tek tek kontrol edildi.

09:39 AYDIN

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Çavdar Mahallesi imamı olduğu öğrenilen Veysi Yardımcı (32) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

09:23 EKONOMİ

Dolar 34,2990 liradan, euro ise 37,1810 liradan güne başladı.

09:19 ASAYİŞ

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda, göçmen kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alınan iki kişi, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

09:09 ASAYİŞ

Aydın’ın Söke ilçesinde, polis ekiplerinin düzenlediği sahte para operasyonunda 105 adet sahte 200 TL’lik banknot ele geçirildi.

21 saat önce GÜNCEL

Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli fuarı olarak nitelendirilen Antalya Turizm Fuarı’nda Didim tanıtıldı.

21 saat önce GÜNCEL

Aydın'da geleneksel kış hazırlıkları başladı. Kırsal kesimlerde yaşayanlar katırlarla taşıdıkları odunla ısınmaya devam ediyor.

21 saat önce GÜNCEL

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Kararslan ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.