HABER: TUĞBA AYDIN

İYİ Parti Aydın eski İl Başkanı Cemal Sarı, geçtiğimiz haziran ayında partisinden istifa etmiş; “İYİ Parti'nin temsil noktasında olanlarla ‘gönül bağımız’ kopma noktasına geldi. Gönül bağımız kalmayan bir çatı altında ise, fiziki olarak durmanın bir anlamı olmayacaktır” sözlerini sarf ederek, partisi ile bağlarını koparmıştı. 

Sarı, İYİ Parti'den istifa eden İYİ Parti'nin kurucularından Ankara Milletvekili Koray Aydın'ı Ankara'daki ofisinde ziyaret etti. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sarı, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"YENİ BİR YOL YENİ BİR YÖNTEMLE YENİDEN BAŞLIYORUZ"

Sarı yaptığı paylaşımda, "Aydın Efeler’den İşadamı arkadaşım Önder Uzdil ile hareketimizin kıymetlisi sayın Koray Aydın’ı Ankara’daki ofisinde ziyaret ettik. Dünü, bugünü ve yarını istişare ettik. Siyasi birikiminden ve değerli fikirlerinden faydalandık. Bugüne dair tespitleri ve geleceğe dair tasavvurları umutlarımızı arttırdı. Yeni bir yol ve yeni bir yöntemle yeniden başlıyoruz. Dün birlikteydik, bugün de biriz, yarınlarda da birlikte olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanırken, ziyarete ilişkin söylentiler gelmeye başladı. 

Yumurtalarda son kullanma tarihi olmayacak Yumurtalarda son kullanma tarihi olmayacak

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NUN YANINDA MI YER ALACAK?

Aydın'daki siyasi kulisler Sarı'nın, 29 Ekim'de kuracağı partiyi kamuoyuna açıklamaya hazırlanan İyi Parti İstanbul eski Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partide yer alacağını konuşmaya başladı. 

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Tuğba Aydın