HABER: BERNA TURAN

DİSK Aydın İl Başkanlığı ve sendika üyeleri Aydın Efeler Kent Meydanında bir araya gelerek zam ve vergiye yönelik açıklamalarda bulundu. DİSK adına açıklama yapan DİSK Aydın İl Başkanı Sibel Özkan; “Durmak bilmeyen zamların ve adaletsiz vergilerin yükü altında eziliyoruz. İşçiler, emekçiler ve emekliler yaşam savaşı verirken, birileri servetine servet katıyor. Bizden alıp patronlara veriyorlar, yoksulun cebinden zenginin kasasına kaynak aktarıyorlar. Halkın sofrasından çalıp, sermayenin banka hesaplarını büyütüyorlar. Ülkemiz dünyada gelir dağılımının en bozuk olduğu ülkeler arasında yer alıyor” dedi.

“BEDELİ AĞIR OLUR”

Fed'in faiz indirimi sonrası dolar ve altında son durum ne oldu? Fed'in faiz indirimi sonrası dolar ve altında son durum ne oldu?

Adaletsizlik karşısında ezildiklerini ifade eden Özkan; “Biz çalışıyoruz, biz vergi veriyoruz ve biz açlıkla, yoksullukla karşı karşıya kalıyoruz. Gelirde adalet istiyoruz! Vergi de adalet istiyoruz! Ülkede adalet istiyoruz! 1 Ekim’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla beraber, vergide adalet yasasının oy birliği ile meclisten geçmesini istiyoruz. Son söz olarak kıdem tazminatına el uzatmaya kalkanları bir kez daha uyarıyoruz: Bedeli ağır olur” ifadelerini kullandı.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Berna Turan