HABER: EKİN KORKMAZ

Didim Manastır koyu için sevindiren haber! Karar Danıştay'dan döndü Didim Manastır koyu için sevindiren haber! Karar Danıştay'dan döndü

Sevilen sanatçı Kubat 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Didim Kent Meydanı’nda sevenleriyle buluştu. 

"HÜRRİYET AŞKIYLA ATAN KALPLERİN ZAFERİDİR 30 AĞUSTOS"

Gençay Didim halkına yaptığı konuşmada birlik beraberlik vurgusunda bulunarak: "Bu toprakların her karışı, hürriyet aşkıyla atan kalplerin zaferidir 30 Ağustos" dedi. 

Gençay konuşmalarına şu sözlerle devam etti: "Tarihe yön veren cesaret, özgürlüğe adanmış bir milletin sarsılmaz duruşudur 30 Ağustos. Küllerinden doğan bir milletin zafer türküsüdür 30 Ağustos. Bu toprakların her karışı, hürriyet aşkıyla atan kalplerin zaferidir 30 Ağustos. Bağımsızlık ve özgürlük meşalesini daima yükseklerde taşıyan, büyük zaferlerin mirasçısı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kahraman evlatları; hepiniz hoş geldiniz…

Photo 2024 08 30 23.01.11

"ONURUNU MUTLULUĞUNU HEP BİRLİKTE PAYLAŞIYORUZ"

Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde aziz milletimizin ve kahraman ordumuzun kazandığı eşsiz zaferin 102. yıl dönümünü kutlamanın onurunu ve mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz.

26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan bu büyük mücadele tarih sahnesine altın harflerle kazınmıştır. Milletimiz esarete asla boyun eğmeyeceğini, bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.

"HİÇBİR TEHDİDE BOYUN EĞMEMİŞTİR"

Bu büyük zaferin ardında yatan ruh; fedakârlık, cesaret, inanç ve vatan sevgisi ile dolu yüreklerin ortak mücadelesidir. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, karanlığı aydınlığa dönüştüren bu ruhla kenetlenmiş; hiçbir güçlükten yılmamış, hiçbir tehdide boyun eğmemiştir. 102 yıl önce kazanılan bu zafer, milletimizin hürriyet ve bağımsızlık sevdasının en güçlü sembolüdür. O gün canları pahasına bu vatanı savunan, bağımsızlığımızı korumak için mücadele eden tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm silah arkadaşlarına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!" dedi.

Photo 2024 08 30 23.03.53

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Tuğba Aydın