HABER MERKEZİ

Aydın Beşiktaşlılar Derneği tarafından Beşiktaş'ın çifte kupa zaferi dolayısıyla kutlama gecesi düzenlendi. Derneğin 11. yılının da kutlandığı geceye Beşiktaş JK Kulüp İçi İlişkilerden Sorumlu Yönetici Kadir Kılıç katıldı. 

Kutlama gecesinde konuşan Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Taşkın Cerit, “Çifte kupalı bir gece düzenledik ama bir kupa daha geleceğini düşünemedik. Bu akşam hentbol takımımızın şampiyonluğuyla üç kupalı bir gece düzenliyoruz. 11 yıldır bu derneğin içerisinde olmaktan şeref duydum. İçimizdeki Beşiktaş sevdası bizleri başka yola saptıramaz. Yıllardır emeklerimize ortak olan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Kilometrelerce uzaklıkta bir sevdayı yaşatmak çok kolay değildir. Bugün burada toplandık ve sevdamızı haykırıyoruz. Bu aidiyet başarıya endeksli değildir. Gönülden sevdalıyız bu renklere” ifadelerini kullandı. 

Whatsapp Gorsel 2024 08 27 Saat 223003 Ca2D59Fa

Aydın'da hal yangının bilançosu belli oldu! Esnafın yaklaşık 1 milyonluk kaybı var Aydın'da hal yangının bilançosu belli oldu! Esnafın yaklaşık 1 milyonluk kaybı var

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Tuğba Aydın