Didim’i kültür ve turizmin başkenti yapma vaadi ile dönemin belediye başkanı Ahmet Deniz Atabay tarafından yenilenen amfi tiyatronun altından enkaz hikayesi çıktı. Kamuoyuna mevcut belediye başkanı Hatice Gençay’ın ihaleyi iptal ettiği bilgisi sunulsa da bilirkişi raporları ve görüntüler Ahmet Deniz Atabay ve rant çetesinin oyununu açığa çıkardı. 

1-63

İKİ YILDA SADECE 14 KEZ KONSER YAPILMIŞ

 Atabay ve rant çetesinin son vurgunlarından birisi olarak görülen amfi tiyatroda 2022’de 18 gün ihaleye çıkılmış 9 gün konser yapılmış, 2023 yılında 30 gün ihaleye çıkılmış 5 gün konser yapılmış, 2024 yılında ise 42 gün ihaleye çıkılmış ancak 2 günü ihale edilebilmiş o da iş güvenlik tarafından iptal edilmiş.Yani 2022’den 31 Mart 2024’e kadar sadece 14 kez konser yapılabilmiş. 

2-48
GÖRÜNTÜLER KORKUNÇ AMFİ TİYATRO ADETA YIKILIYOR

Amfi tiyatronun bugünkü hali ise adeta yıkılıyor. Sahne, giriş kapısı, tavanlar, duvarlar merdivenler rutubet içerisinde ve yıkılmaya yüz tutmuş halde görüntülendi. İki yıl içerisinde nasıl bu hale geldiği, yapıyı üstlenen müteahhidin inşaat sürecini ihale şartnamelerine uygun yapıp yapmadığı ise merak konusu oldu. 

3-44

ALGI OPERASYONU İLE VATANDAŞIN CANI TEHLİKEYE ATILIYOR

Sağlık çalışanları 28 haftadır vergide adalet istiyor! Sağlık çalışanları 28 haftadır vergide adalet istiyor!

Algı operasyonu ile başarısız projelerinin ve vurgunlarının ifşa edilmesini önlemeye çalışan ancak vatandaşın can güvenliğini de hiçe sayarak çalışma yürüten  Ahmet Deniz Atabay’a CHP’nin kulislerinden tepkiler yükselmeye başladı.

 

Editör: Ayşe Yılmaz