HABER: BERNA TURAN

Delege seçimleri tamamlanan AK Parti' Aydın'da il başkanlığı seçimi için çalışmalara başlandı. Bu kapsamda basın açıklaması düzenleyen AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan  Ökten, il başkanlığına aday olacağının sinyalini verdi.

Kuşadası'nda 59 kaçak göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı Kuşadası'nda 59 kaçak göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı

“ELEŞTİRMEK ÇOK KOLAY”

Gelen eleştirilere yanıt veren Ökten; “Dışarıdan eleştiri yapmak kolay. Fakat siyasetle uğraşmak gerçekten zor iş. Eleştirmek çok kolay ama buralara gelmek asıl zor olan. Bizler yarın burada oturacak mıyız diye işlerimizi yapmıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BUGÜNKÜ TEPKİMİZ TAMAMEN KURUMSALDIR”

Ökten, basın açıklaması için il binasına gelen ancak içeri alınmayan Gazeteci Ahmet Gözen’e yönelik soruya ise, “ Benim teşkilat başkanım Erkan Kandemir’e hakaret etti. Keza Cumhurbaşkanımız ve akabinde olan içişleri bakanımıza yazdı. Yazdıkları doğru değildi. Doğruları anlatsak da yanlışlarını düzeltmedi. Bunlar da hafife alınamaz. Benim şahsi hiç bir tepkim olmadı. Bugünkü tepkimiz tamamen kurumsaldır” şeklinde yanıt verdi.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Berna Turan