GÜNCEL

SP Aydın İl Başkanı Karahan" Erken seçim kaçınılmaz"

Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, emekliler üzerinden iktidara yüklendi. Emeklilerin kirasını ödeyemeyecek duruma geldiğini kaydeden Karahan, "Erken seçim kaçınılmaz" dedi.

Abone Ol

HABER: TUĞBA AYDIN

Saadet Partisi Aydın İl Başkanı Fatih Karahan, emekli maaşlarına zam yapılmamasının emeklileri daha büyük bir sefalete sürükleyeceğini belirterek, maaşlara bir an önce zam yapılması gerektiğine yönelik açıklamada bulundu. Emeklilerin kirasını ödeyemeyecek duruma geldiğini kaydeden Karahan, "Son yapılan zam ile emekli maaşı 9615.38 tl olmuş. En düşük emekli maaşı 10 bin tl yani yine zam yok. Milyonlarca emekli yine açlık sınırı altında. Kirasını ödeyemeyecek durumda. Yaparsa AKP, MHP, YRP, Cumhur İttifakı yapar. 7 kez emekli maaşına zam yapıldı ama maaş tutarı hiç değişmedi. Aydın da ev kiraları 15 ile 25 arasında bir AKP li yetkili söylesin kirasını dahi ödüyemiyor emekli nasıl yaşasın?" ifadelerini kullandı.

"ERKEN SEÇİM KAÇINILMAZ"

Karahan, huzurevlerinin sayısının çoğaltılması gerektiği çağrısında bulunurken, erken seçimin kaçınılmaz olduğunu dile getirdi. Karahan, "İktidar olarak huzurevlerini biran önce çoğaltın. Maaşlarımızı size verelim karşılığında huzurevlerinde emeklilere bakın. Emeklinin başka şansı kalmadı. Erken seçim kaçınılmaz" dedi.

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ