ASAYİŞ

Sökespor Kulüp Başkanı Macit tahliye oldu!

Söke-Kuşadası karayolu Ağaçlı kavşağında meydana gelen trafik kazasında Erdoğan Camboz'ın ölümüne neden olan Sökespor Kulüp Başkanı Celalettin Macit'in mahkemesi sonuçlandı. Macit'in tahliyesine karar verildi.

Abone Ol

HABER MERKEZİ

Söke-Kuşadası karayolu Ağaçlı kavşağında meydana gelen kazada 09 ACL 603 plaka sayılı motosiklet sürücüsü Erdoğan Cambaz yaşamını yitirmişti. Kazaya karışan 2'nci araç olay yerinden kaçmış daha sonra aracın sahibi olan Sökespor Kulüp Başkanı Celalettin Macit Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek teslim olmuştu. Macit bugün mahkemede hakim karşısına çıktı. 

Celalettin Macit'in Avukatı Ali Cenk Capak ise: "İtiraz dilekçemizin içeriğini tekrar ederiz, dosya kapsamında tüm deliller toplanmıştır, bu aşamada müvekkilimizin tutuklu olması hak ihlaline neden olur. Bu nedenle müvekkilimin tahliyesini aynı zamnda iddia makamına mütalaa için dosyanın tevdiine talep ederiz" dedi.

Taksirle ölüme neden olma suçunu işlemekten 3 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldırılan Macit'in tahliyesine karar verildi. Ehliyetine ise bir yıl süreyle el konuldu. 

ASAYİŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ