Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde 8 yaşındaki Narin Güran, kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz deresinde gömülü bir şekilde bulundu. 

Narin Güran'ın bir cinayete kurban gittiği yapılan incelemeler sonucunda belirlenmişti. Bu incelemeler kapsamında içlerinde aile üyelerinin ağırlı olduğu pek çok gözaltı ve tutuklama gerçekleşti. Narin'in soruşturması hala devam ederken şüpheliler kesin olarak tespit edilemedi. Soruşturma, ince bir titizlikle yürütülürken yeni gelişmeler ortaya çıktı.

21 Ağustosta sonuçlanan adli tıp raporuna göre abi Enes gÜran'ın kolundaki diş işlerinin Narin'e ait olup olmadığı konusunda tıbbi açıdan kesin bir ayrım yapılamadı. 

Cinayet kapasamında ilk itirafı Nevzat Bahtiyar yapmıştı. Kendisinin cansız bedeni sakladığını, bunu amca Salim Güran'ın baskısıyla ypatığını ifade etti.

Bakan Uraloğlu trafiğe açılan otoyol için Aydın'da Bakan Uraloğlu trafiğe açılan otoyol için Aydın'da

Halk TV Muhabiri Ferit Demir, soruşturma sürecinde çarpıcı bilgilere ulaştı. Şüphelilerin, ortam dinlemesine karşı müzik sesini açtığı ve böyelce önlem almaya çalıştığı ortaya çıktı.

Evdeki halıların en az iki kez yıkandığı abi Yüksel Güran'ın kıyafetlerinin pek çok kez yıkandığı ortaya çıktı.

Jandarma ekiplerinin, güvenlik kameralarının hard disklerine el koyarak TÜBİTAK’a gönderildiği öğrenildi. 

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Berna Turan