GÜNCEL

Mühürlenen işletmenin çalışanı isyan etti!

Geçtiğimiz pazartesi günü 8 öğrencinin yediği pilavdan dolayı zehirlendiği iddiasına yönelik açıklama yapan işletme çalışanlarından Bertan Ekinci, haksızlığa uğradıklarını söyledi.

Abone Ol

HABER: BERNA TURAN

Efeler’de çalıştığı işletmesinin hijyen ve ruhsata uygunluk denetimlerinde kurallara uymadığı gerekçesiyle mühürlenen Bertan Ekinci, basına servis edilen durumdan dolayı işletmenin maddi ve manevi zarara uğradığını söyledi. Efeler Belediyesi, geçtiğimiz gün 8 lise öğrencisinin zehirlenmesiyle ilgili Zeybek Pilav Fasfood İşletmesini hijyen ve ruhsata uygunluk denetimleri kurallarına uymadığı gerekçesiyle mühürledi. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 8 lise öğrencisinin zehirlendiği iddia edilen işletmenin ürünlerinden numuneler alındı.

"GÜNDE 500 KİŞİYE YEMEK SERVİS EDİYORUZ"

İşletmenin hijyen kurallarına ve ürünlerin gerekli prosedürlere uygun olarak muhafaza edildiğini belirten Ekinci, olayın henüz zehirlenme vakası olarak kesinleşmeden önce haberin bu şekilde lanse edilmesinin işletmeye zarar verdiğini söyledi. Laboratuvar sonuçlarını beklediklerini de sözlerine ekleyen Ekinci, “Laboratuvar sonuçlarımız henüz çıkmadan bu şekilde haber yapılması bizi derinden üzdü. Biz günde 500 kişiye yemek servis ediyoruz. 8 öğrencinin işletmemizden zehirlendiği kesinleşmedi. Hijyen ve ruhsata uygunluk denetimleri gerekçe gösterildi ancak biz 5 yıldır aynı ruhsatla hizmet veriyoruz. Hukuki süreçlerimizi başlattık, laboratuvar sonuçları çıktıktan sonra gerekli yerlere müracat edip haklarımızı savunacağız” dedi.

GÜNCEL HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ