GÜNCEL

KUTO İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası'nı başlattı! 'Hedef 10 milyon TL'

Abone Ol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun çağrısı ile başlatılan İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası Kuşadası’nda start aldı.

"ÜLKEMİZ İŞ DÜNYASI ADINA ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ"

Kampanyanın detaylarını anlatan ve bütün iş insanlarını projeye davet eden KUTO Başkanı Serdar Akdoğan, “Her milli meselede olduğu gibi bu deprem sonrasında da TOBB ve oda borsa camiası olarak hızla seferber olduk. Türk iş dünyası ve Kuşadası olarak deprem bölgesindeki mağdurların ihtiyaçlarını karşılamak için kendi kaynak ve imkânlarımızı seferber ettiniz. Depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakmadınız. Seferberlik ruhu içerisinde deprem bölgesine yönelik sağladığınız tüm yardımlar için ülkemiz iş dünyası adına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 

"KAMPANYA 1 TEMMUZ TARİHİNE KADAR AÇIK OLACAK"

Kuşadası Ticaret Odası’nın kampanya kapsamında 200 bin TL nakdi yardımda bulunduğunu aktaran Akdoğan, “Depremin ilk gününden itibaren tüm üyelerimiz ve bireysel olarak elimizden geldiğince her türlü desteği ve olanağı sağlamaya çalıştık. En büyük sorunların başında gelen kalıcı konut yapılmasını sağlanması için TOBB tarafından başlatılan kampanyaya da Kuşadası Ticaret Odası olarak 200 bin TL nakdi yardımda bulunduk. Kampanya hesapları 1 Temmuz tarihine kadar açık olacaktır. Bağışlar günlük olarak, web sitesinden yayınlanacaktır” diye konuştu.