GÜNCEL

Didim'de asılsız ihbarlar gerçek görüntülerle çürütülüyor!

Didim’in sokaklarını temizlemek için yoğun bir çalışma içerisinde olan başkan Hatice Gençay bir yandan da asılsız ihbarlarla algı yönetmek isteyenlere “huzurlu ve temiz bir didim” mesajı veriyor

Abone Ol

HABER: TUĞBA AYDIN

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, göreve başladığı günden bu yana kentin temizlik sorunlarına çözüm bulmak için yoğun bir çaba içerisinde olurken bir de çıkan asılsız ihbarları yayınladığı gerçek görüntülerle çürütüyor. Bir sosyal medya kullanıcısı eski görüntüleri yeniymiş gibi paylaşarak başkan Gençay'ı hedef gösterdi. Yapılan incelemede fotoğrafın eski tarihli olduğu ve belediye ekipleri tarafından yapılan incelemede iddia edilen yerde çöp olmadı tespit edildi.

"BELEDİYEMİZ DURMAKSIZIN ÇALIŞIYOR"

Kentte düzenli çöp toplama ve temizlik çalışmaları kesintisiz olarak devam ettiğini belirten Gençay,  "Bazı bireyler tarafından birikme anında çekilen fotoğrafların veya eski görüntülerin, mevcut durummuş gibi yanlış bir şekilde sosyal medyada paylaşılması, ilgili birimlerimizin çalışmadığı izlenimini yaratmaktadır. Bu tür algı yaratmalarına karşı belediyemizin ilgili birimleri durmaksızın çalışmakta ve Didim halkına en iyi hizmeti sunmak için büyük bir özveriyle emek harcamaktadır. Ortak amacımız Didim’i daha güzel bir yer haline getirmektir" şeklinde açıklama yaptı.