POLİTİKA

CHP'li Kemerci seçimlerdeki usulsüzlüklerin peşini bırakmıyor! Hesap vermekten kaçamayacaksınız...

Abone Ol

AYŞE YILMAZ | AYDIN HABERLERİ

CHP Aydın'da tansiyon gün geçtikçe yükseliyor.  Efeler'deki delege seçimlerinden "Bir kaos yaratılmak isteniyor ve ben bu kaosta tek bir partilimin dahi kılına zarar gelmemesi için adaylıktan çekiliyorum" diyen Altan Kemerci,  bu kez İl Başkanı Hikmet Saatçi'nin söylemleri üzerine bir açıklama yaptı. 

İL BAŞKANLIĞI DİSİPLİN KURULLARINI HAREKETE GEÇİRDİ
Aydın İl Başkanlığı'nın sosyal medyadan yaptığı " Parti içi seçimlerimiz; tüzük ve yönetmeliğimize uygun bir şekilde yapılırken ısrarla partimizi kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalışan, partimizin gelenek ve göreneklerine aykırı söylemlerde bulunan kişiler hakkında parti içi disiplin kurullarımızı harekete geçireceğimizi kamuoyu ile paylaşıyoruz." açıklmasına sert bir dille yanıt veren CHP'li Altan Kemerci,  "hesap vermekten kaçamayacaksınız" dedi. 

DİSİPLİNE VERİRİM TEHDİDİ DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDAN DÖNDÜRMEZ BİZİ

Seçimlerde yapılan usulsüzlükler ile ilgili "hesap vereceksiniz" vurgusunda bulunan Kemerci açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"81 İl de CHP İl Başkanlarının yapmadığı davranışı ne yazık ki Aydın İl Başkanı gerçekleştirmiştir. Efeler İlçemiz delege seçimlerinde sandığın başına oturmuş ve seçimi İlçe Başkanı ile birlikte yapmıştır. Genel Başkanımızın Belediye Başkanları toplantısında bu ve diğer usulsüzlüklerin dile getirilmesi sonucu iki Milletvekili görevlendireceğini beyan etmesi üzerine beklediğimizi kamuoyuyla paylaştık. İki gün önce iki Milletvekilimiz Aydın İlimize gelmiştir. Milletvekilimiz beni aramış ve kendilerinin bizim itirazımızla ilgili görevlendirme olup olmadığını sorduğumuzda HAYIR BİZ BAŞKA KONUDA GÖREVLİ OLARAK GELDİK diye cevap vermişlerdir. Bunun üzerine kamuoyunda yanlış bir algı oluşmaması için bizim itirazımız üzerine gelmediklerini açıklayan bilgi verdik. Sayın İl Başkanı siz niye rahatsız oluyorsunuz gerçekler sizi niye rahatsız ediyor. Siz elbet bir gün bu yaptığınız usulsüzlüklerle ilgili hesap vereceksiniz ve bu hesap vermekten kaçamayacaksınız. Öyle çocuk korkutur gibi disipline veririm tehdidiyle doğru bildiğimiz yoldan bizi döndürmeyeceksin."