GÜNCEL

CHP'li Altan Kemerci: "Çekin elinizi gençlikten"

Önceki dönem Efeler Belediye Meclis Üyesi ve CHP'li Altan Kemerci, bugün gerçekleştirilen ve tek listeyle seçime gidilen il gençlik kolları kongresini sert sözlerle eleştirdi. Kemerci, "CHP gençliği tek aday ile salonlara mahkum edilmemeli çekin elinizi gençlikten"dedi.

Abone Ol

HABER: TUĞBA AYDIN

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İl Gençlik Kolları Kongre süreci, tartışmaların gölgesinde gerçekleşti. Geçtiğimiz gün CHP İl Gençlik Kolları başkan adaylığından çekilen Ufuk Gündoğdu, il yönetiminin tarafsızlığa zarar verdiğini söyleyerek sosyal medya hesabından sert eleştirilerde bulunmuştu. Bugün gerçekleşen CHP Aydın İl Gençlik Kolları Kongresi'ne tartışmalar damga vurdu. Önceki dönem Aydın Gençlik Kolları Başkanı ve önceki dönem Efeler Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Tilki, kongreye davet edilmediğini açıklayarak il yönetimine ateş püskürdü. 

"ÇEKİN ELİNİZİ GENÇLİKTEN"

Bir tepki de önceki dönem Efeler Belediye Meclis Üyesi ve CHP'li Altan Kemerci'den geldi. Kemerci, bugün gerçekleştirilen ve tek listeyle seçime gidilen kongreyi sert sözlerle eleştirdi. Sosyal medya hesabından il yönetimini eleştiren Kemerci, "CHP gençliği tek aday ile salonlara mahkum edilmemeli çekin elinizi gençlikten" ifadelerini kullandı. 

SİYASET HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ