GÜNCEL

CHP İl Gençlik Kolları başkan adaylığından çekilen Ufuk Gündoğdu'dan il örgütüne sert sözler!

CHP İl Gençlik Kolları başkan adaylığından çekilen Ufuk Gündoğdu, CHP içinde gençliğe kurulan kumpaslara yönelik yanıt niteliği taşıyan bir açıklamada bulundu. Gündoğdu, ‘Mücadelemiz yeni başlıyor’ dedi.

Abone Ol

HABER MERKEZİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Gençlik Kolları başkan adaylığından çekilen Ufuk Gündoğdu, CHP içinde gençliğe kurulan kumpaslara yönelik yanıt niteliği taşıyan bir açıklamada bulundu. Gündoğdu, belediyelerde çalışan gençlerin işlerinden kovulma tehdidi aldığını, seçime yönelik uygulamaların taraflı ve adaletsiz olduğunu vurguladı.

“İL BAŞKANI TARAFLI BİR SİYASET UYGULUYOR”

Belediyelerin delege seçimlerine müdahalesi bu sürecin demokratik ortamdan uzaklaşmasına sebep olduğunu kaydeden Gündoğdu, “Bizler gençlik örgütlerimizin antidemokratik bir müdahaleye maruz kalmasını kabul etmiyoruz. Belediyelerimizin asli görevi yaşadığımız kente hizmet etmek iken Aydın’da bazı belediyelerimizin asli görevi, partim ile alakalı konulara müdahale olmakmış gibi tavır sergilemekte. Görevde olan mevcut il başkanının tarafsız olması beklenirken kendisi ne yazık ki taraflı bir siyasetle yola devam etti. Seçim saati ve seçim yeri gibi hiçbir konuda fikrimizi almadığı gibi kendisine talepte bulunduğumuz delege listesi, elinde excel dosyası olarak mevcut olmasına rağmen bize ulaştırılmadı ancak diğer aday arkadaşımız ile paylaştı” ifadelerini kullandı.

Sözlerini ‘Mücadelemiz yeni başlıyor’ diyerek bitiren Gündoğdu’ya parti içinden de bir çok destek geldi.

Siyasi kulisler ise şu yorumda bulundu “CHP Aydın çürümüşlüğünde boğuluyor. Gençlerin kendi seçim kararını almasına müdahale ederek resmen bir darbe yapıyor. Bugün gençlerden korkan zihniyet yarın kim bilir ne yapar”

AYDIN HABERLERİ (@aydinhaberlericom)'in paylaştığı bir gönderi