GÜNCEL

CHP Aydın'dan “astım kestik” siyaseti

CHP Efeler İlçe Başkan Yardımcısı Harun Solak, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Anıl Yetişkin'i hedef aldı. Solak, “Başımızı öne eğenin başını keseriz. Bu da buradan uyarım olsun. Herkes kendine çeki düzen versin” dedi.

Abone Ol

HABER: TUĞBA AYDIN

Efeler Belediyesi'nde yaşanan imar ve ruhsat krizi CHP Efeler İlçe Başkan Yardımcısı Diş Hekimi Harun Solak’ın sosyal medyadan bir habere yaptığı yorumla yeni bir boyut kazandı.

İlçe başkan yardımcısı Solak, yaptığı paylaşımda Anıl Yetişkin için, “ Başımızı öne eğenin başını keseriz. Bu da buradan uyarım olsun. Herkes kendine çeki düzen versin.” ifadelerini kullandı. 

"BAŞINI KESERİZ"

Önceki dönem Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay örneğini vererek Anıl Yetişkin’e göz dağı veren Solak paylaşımının devamında; "Yerelde ya da genelde oluşacak akçeli iş problemlerine kim sebep olursa siyaseten konuya müdahil oluruz. Kimse kendini seçilmiş yada atanmış şekliyle havaya sokmasın. CHP'nin adını yere düşüreni Fatih Atay da nasıl olduysa bizde yere vurmasını biliriz Onurumuz şerefimizle CHP'liyiz biz. Başımızı öne eğenin başını keseriz. Bu da buradan uyarım olsun. Herkes kendine çeki düzen versin." ifadelerini kullandı.




"YAPILAN PAYLAŞIM DİSİPLİNLİK BİR SUÇTUR"

İlçe başkan yardımcısı Solak'ın paylaşımının ardından hareketlenen siyasi  kulisler,  "Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeyi ilçe başkan yardımcısının tehdit etmesi disiplinlik bir suçtur" yorumunda bulundu.