BELEDİYELER

Başkanı Gençay'dan çağrı: "tüm gücümüzle mücadele edeceğiz"

Aydın Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, dün İstanbul'da katledilen iki genç kadına yönelik sosyal medya hesabında taziye mesajı göndererek "başka bir Türkiye mümkün" çağrısında bulundu.

Abone Ol

Dün İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından iki kadın canice katledildi. Olayın üzerine Aydın Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay sosyal medya hesabında paylaşımda bulundu. 

Kaınlara yönelik yapılan suçlara yönelik konuşan ve eleştiren Gençay; "Kadınlara yönelik şiddet, taciz, tecavüz ve cinayet vakaları toplumumuzun vicdanında derin yaralar açtı. Suçların normalleştirilmesi, cezasızlık ve sorumsuzca dolaşan failler, yeni canların kaybına zemin hazırlamaktadır" dedi.

İki genç kadının canice öldürülmesine ilişkin Gençay; "En güzel yılları ellerinden alınan, hikayeleri yarım kalan dün İstanbul’da katledilen iki genç kızımıza, nice kadınlarımıza ve evlatlarımıza Allah’tan rahmet; ailelerine sabır ve dayanma gücü diliyorum. Onların acısı, hepimizin acısıdır. Böylesi trajedilerin bir daha yaşanmaması için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz.
Bu yüzden başka dünya mümkün başka Türkiye mümkün!" ifadelerini kullandı.

BELEDİYE HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ