Başkan Çerçioğlu'nun başlattığı Ekoturizm hareketi Aydın'ı dünyaya tanıtıyor Başkan Çerçioğlu'nun başlattığı Ekoturizm hareketi Aydın'ı dünyaya tanıtıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Onur Arazsu, www.aydinhaberleri.com internet haber sitesi imtiyaz sahibi Ayşe Yılmaz'ı ofisinde ziyaret etti. Arazsu, yerel basının kent için önemine değinerek başarılar diledi. 

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun tamamı kadın gazetecilerden oluşan Aydın Haberleri'ne başarılar dilediğini aktaran Arazsu, " Başkanımız Özlem Çerçioğlu, yerel basındaki kadın gazetecileri yakından takip ederek her alanda destek olma çabasında. Kadın gazetecileri istihdam eden Aydın Haberleri hepimiz için önemli ve kıymetlidir. Çalışmalarınızda başarılar dileriz" dedi.

Aydın Haberleri İmtiyaz Sahibi Ayşe Yılmaz ise gazetecilik mesleğini sürdürmedeki zorluklara değinerek  şöyle konuştu; " Mesleki etik ve ahlaki değerlerimizi koruyarak haber üretmek maddi manevi olarak elbette zor. Biz her şeye rağmen 6 kadın gazeteci bir arada çalışıyoruz. Aydın Haberleri kadın gazetecilerin istihdamına ve eğitimine öncelik veren bir gazetedir. Bize destek olan Özlem Çerçioğlu'na ve sizlere teşekkür ederiz." 

Editör: Berna Turan