GÜNCEL

AGC ile Aydın Bil Eğitim Kurumları arasında protokol imzalandı

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ile Aydın Bil Eğitim Kurumları arasında protokol imzalandı.

Abone Ol

AGC üyelerinin çocuklarının Aydın Bil Eğitim Kurumları’ndan indirimli hizmet almasına ilişkin düzenlenen protokol imza töreni AGC’nin hizmet binasında yapıldı. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferdi Uzun ve Bil Eğitim Kurumları Kurumsal İletişim Müdürü Ezgi Baltacı arasında imzalandı. 

Protokol kapsamında AGC üyeleri Bil Koleji Anaokulu ve Bil Koleji İlkokulu düzeyinde öğrenim görecek öğrenciler için %10, Bil Koleji Ortaokulu, Bil Koleji Anadolu Lisesi ve Fen ve Teknoloji Lisesi düzeyinde öğrenim görecek öğrenciler için  ise %20 ikinci çocuk için + % 5  oranındaki indirimden yararlanacaklar.

Her öğrencinin ihtiyaçlarına karşılık veren bir kurum olduklarını belirten Baltacı, “Anaokulundan Üniversiteye sloganı ile 6. Eğitim- Öğretim dönemine başlayacak olan Aydın Bil Koleji ile  Eğitim Destek Protokolü imzaladık. Her yaştan öğrencinin ihtiyaçlarına karşılık veren kampüs yaşamı, eğitim kademelerine uygun akademik programlar, öğrencinin çok yönlü gelişimi destekleyen yabancı dil eğitimi ve atölye-kulüp çalışmaları ile Aydın'ın fark yaratan kurumlarından biriyiz.” dedi.

Protokolün hayırlı olmasını dileyen Ferdi Uzun da mesleki çalışmaların yanı sıra üyelere dönük sosyal projelere de imza attıkları için mutlu olduklarını söyledi.

AYDIN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ