ASAYİŞ

40 yıl hapis cezası olan kadın ADÜ'de yakalandı

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 26 Ağustos Pazartesi günü evine hırsız giren kadının ihbarı üzerine ekipler şüpheliler için arama faaliyetleri düzenledi. Düzenlenen faaliyet sonucunda 2 şüpheli kadın ADÜ hastenesinde yakalandı. Kadınlardan birinin 40 yıl hapis cezası bulunuyor.

Abone Ol

Aydın'ın Koaçrlı ilçesinde 26 Ağustos Pazartesi günü bri evde hırsızlık olayı yaşandı.  Gündüz vakti eve giren hırslızlar, evden   16 bin TL nakit para, 10 çeyrek altın, 3 gram altın ve bir tektaş yüzük çaldı. Ev sahibi durumu emniyete bildirdi.   Olay üzerine harekete geçen ekipler, Koçarlı, Efeler ve Nazilli ilçelerinde yürüttükleri operasyonlarda 20 farklı işletmeden elde edilen yaklaşık 300 saatlik kamera görüntüsü ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kayıtlarını inceleyerek, Hırsızlığı yapan kişileri tespit etti. 

Ekiplerin takip çalışması sonucunda, S.T. ve K.Ö., isimli kadınlar,  Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nde yakalandı. Koçarlı İlçe Emniyet Amirliği'nde tamamlanan soruşturmanın ardından mağdurun maddi zararı nakit olarak karşılandı. Kadınlardan birinin hakkında 40 yıl hapis cezası bulunduğu ve bu cezanın infazının beklemede olduğu öğrenildi.

ASAYİŞ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ